Ada06 Posted March 27, 2020 Share Posted March 27, 2020 (edited) Selam, nasılsınız? Ben Ada Gürsoy, küçük çaplı bir developerım. Birkaç firmada Teknik Destek olarak çalıştıktan sonra sadece tek bir firmaya odaklanmaya karar verdim ve NACSSHOST diye bir firmada işe başladım. 18 yaşındayım, Muğla da yaşıyorum. Şuanda tatil nedeniyle Antalya'ya geldim. Yakın olanlarla buluşabiliriz 😄 Özetle; 18 yaşındayım, Muğla da yaşıyorum, NACSSHOST'ta Teknik Destek olarak çalışıyorum. Umarım beni seversiniz, artık burada da aktif olmaya çalışacağım 🙂 Edited March 27, 2020 by Ada06 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fast Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 On 3/27/2020 at 1:25 PM, Ada06 said: Selam, nasılsınız? Ben Ada Gürsoy, küçük çaplı bir developerım. Birkaç firmada Teknik Destek olarak çalıştıktan sonra sadece tek bir firmaya odaklanmaya karar verdim ve NACSSHOST diye bir firmada işe başladım. 18 yaşındayım, Muğla da yaşıyorum. Şuanda tatil nedeniyle Antalya'ya geldim. Yakın olanlarla buluşabiliriz 😄 Özetle; 18 yaşındayım, Muğla da yaşıyorum, NACSSHOST'ta Teknik Destek olarak çalışıyorum. Umarım beni seversiniz, artık burada da aktif olmaya çalışacağım 🙂 Merhaba, Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Umarım iyi zaman geçirirsiniz. Saygılarımla, Fast Topluluk Ekibi Quote Best Regards, Fast Community Moderator Link to comment Share on other sites More sharing options...
denizemekli Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Aramıza hoş geldin iyi forumlar dilerim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts