muzafferozen Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Merhaba, Yazılım ürününün veya bir hosting paketinin yıllık alımında yanına ücretsiz alan adı verilebilmesi için bir ayar yok sanırım yada ben göremedim. Eğer böyle bir seçenek eklenebilirse çok daha iyi olacaktır. Örneklendirecek olursak; X Emlak Sitesi Scripti satın alındığında Domain ve Seçili bir Hostingi ücretsiz olarak fiyata dahil satmak istiyorum veya, X Hosting paketi alana 1 adet .com veya .net alan adı hediye etmek istiyorum gibi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staff Member Onur Posted March 11, 2021 Staff Member Share Posted March 11, 2021 On 3/9/2021 at 5:59 PM, muzafferozen said: Merhaba, Yazılım ürününün veya bir hosting paketinin yıllık alımında yanına ücretsiz alan adı verilebilmesi için bir ayar yok sanırım yada ben göremedim. Eğer böyle bir seçenek eklenebilirse çok daha iyi olacaktır. Örneklendirecek olursak; X Emlak Sitesi Scripti satın alındığında Domain ve Seçili bir Hostingi ücretsiz olarak fiyata dahil satmak istiyorum veya, X Hosting paketi alana 1 adet .com veya .net alan adı hediye etmek istiyorum gibi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Merhaba Bunun için "Admin Panel > Müşteriler > Pazarlama > Promosyonlar" yolu üzerinden Promosyonlar oluşturabilirsiniz. Bu sayede x bir ürünün yanında y ürününü indirimli veya ücretsiz sunabilirsiniz. 1 Quote Helpful links : Developer Center | Usage Guide | Translate | What's New? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts